FAQ
Kundeservice
Kundeservice svarer på alle dine spørgsmål omkring varerne. Altså spørgsmål omkring pasform, mål, detaljer på tøjet, er skoene for store eller små i størrelsen osv.

Er det et spørgsmål til en ordre du allerede har lavet, skal vi bede dig have dit ordrenummer parat.

Vare supporten kan du kontakte
Mandag-Torsdag
Fredag
Lørdag:
10 - 18
10 - 19
10 - 15


Kundeservice mail
Kundeservice mail svarer på alle spørgsmål vedr. sitets funktionalitet. Det kan være problemer med dit betalingskort eller noget du ikke kan få til at virke.

Kundeservice mail svarer også på spørgsmål til en ordre du allerede har lavet. Påfør da venligst dit ordrenummer på emailen.

Teknisk support modtager også gerne ris og ros.

Telefon: 3252 1023

Email: Dreams@Dreams-Online.dkHURTIG LEVERING 1-2 DAGE
14 DAGES RETURRET PÅ ALLE VARER


Du kan evt. finde svar på det meste her...

Her kan du se alt om vores handelsbetingelser
og returneringspolitik.


Måleskema

            

FAQ

 
Jeg bor i Norge og vil gerne have tilsendt momsfrit.
Hvad gør jeg ?

For toldfri forsendelse skal du først vælge grønland (el. norge) som land i bestilling / chekout. Dernest vil det samlede beløb automatisk blive fratrukket dansk moms på 25%.

Hvorfor står der 0 varer i indkøbskurven, når jeg lige har forsøgt at lægge en vare i kurven ?

Der kan være 2 grunde til det ! Det mest sandsynlige er at du bruger Explore og at du kører med alt for høj sikkerhed !!
Gå ind i funktioner > internetindstillinger og klik på fanen "sikkerhed". Sæt sikkerheden til mellemhøj og tryk anvend / ok - Genstart Explorer! Hvis det ikek virker så kan det kun være fordu du bruger en gammel browser der ikke er opdateret? F.eks en Explorer 6.0! Opdater eller installer Firefox.

Jeg har lige lagt en ordre og har ikke modtage en ordrebekræftelse ?

Så har du med stor sandsynlighed fået lavet en tastefejl, da du skrev din email-adresse. Du vil så heller ikke modtage en mail, når din vare er afsendt. Din faktura/returnering vil dog ligge i pakken. Du vil også få en besked fra Post Danmark på SMS, når pakken er klar til afhentning.
Har du oprettet dig som kunde / konto så kan du selv ændre din email-adresse, password og meget mere.