Om os

Ejeren Helle Salløv åbnede butikken Dreams for 19 år siden på Amagerbrogade. Siden har den været beliggende i Fields og nu på Frederiksberg. 
Udvalget har altid båret præg af masser af farver og mønstre. Vores mission er samtidig at have et unikt udvalg med fokus på den bæredygtige produktion og kvalitet.
Butikken rummer mange forskellige mærker, vi har dog en forkærlighed for danske brands og forsøger i høj grad at bidrage til den danske tøjindustri.      

Trends og gadebilledet ændrer sig hele tiden, og derfor justerer vi løbende butikkens udvalg til kundernes efterspørgsel og nye modebølger. 

Vores helt store fokus og det bedste vi ved er, at kunden får en god oplevelse, og derfor bestræber vi altid at give en god service. Vi vil hellere end gerne hjælpe og vejlede både online og i vores forretning. Kom gerne forbi Gl. Kongevej 102 Frederiksberg, få en kop kaffe og bliv klædt på i vores nøje udvalgte produkter efter dine behov og ønsker.   


Vi ser frem til at vejlede og møde dig

Mvh DREAMS 

Ønsker man inspiration og flere nyheder kan man følge med på vores Facebookside Dreams Online og Instagram Dreamsonlinedk. 

Åbningstider på Gl. Kongevej 102
Mandag-Torsdag: 10-18
Fredag: 10-19
Lørdag: 10-16
Alle helligdage lukket 

Kontakt:
E-mail adresse:
Dreams@Dreams-Online.dk
Tlf. nr.: 32 52 10 23